CasesToday is CandayWe Like MilkWork

DAKA: Waar ga jij voor?

DAKA stelt zich de ambitie om binnen 3 jaar een landelijke speler van formaat te worden met een marktaandeel van 5%. Om deze ambitie waar te kunnen maken, was de vraag aan Canday en WeLike Milk om DAKA uniek neer te zetten in de markt van sportretailers. Lokaal te beginnen, overigens. Hiervoor had DAKA de behoefte aan een aanscherping van zowel de positionering -tone-of-voice en identiteit- als de activatie van het merk.

DAKA is niet zomaar een sportartikelenketen met wat sportspullen aan de wanden, maar als merk zelf sterk begaan met sport. De mensen in de winkel zijn zelf gepassioneerd sporters en weten daarom ook echt wat er bij hun klanten speelt. Ze begrijpen -per sportniveau en voor ongeacht welke prestatiedoelen van de klant- welke aanpak de beste is en welke materialen daarbij horen. Zo krijgt iedereen het beste advies en de meest geschikte materialen voor iedere portemonnee.

Meer informatie over de DAKA case

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button