CasesToday is Canday

Kras met een nieuwe merkbestemming.

Met 50% meer online conversie.

Kras converteerde al jaren goed. Toch werd er niet onderscheidend genoeg gecommuniceerd om als merk voldoende op te vallen en een eigen positie in de markt te claimen. En om sales te laten groeien. Op de spontane naamsbekendheid van 14% was dus veel winst te behalen. Om te laten zien dat Kras geen grootaanbieder in onpersoonlijke massavakanties is, maar juist een specialist die snapt wat de doelgroep wil, vonden we het tijd om de horizon van het merk te verbreden. En het brede aanbod en de hoge mate van service te koppelen aan de insights, de beleving en de behoeften van de klant.

Het boeken van een vakantie is het begin van een avontuur. Niet het einde van een aankooptraject. Dit geldt misschien nog wel het meest voor 55-plussers. Consumenten die steeds meer geld uitgeven aan reizen. En naast zekerheid, herkenning en comfort ook behoefte hebben aan nieuwe, unieke ervaringen.

Herkenning als startpunt van de reis.

Met de positionerende, multichannel themacampagne die we ontwikkelden, gaven we Kras een roadmap in handen op weg naar een eigen positie in de markt. Om met de onderscheidende Kras-mentaliteit op het netvlies van de doelgroep te komen en hen kennis te laten maken met het (online) aanbod van Kras, maakten we een serie TV-commercials, radiocommercials en pre-rolls. En realiseerde Kras 50% meer boekingen in het eerste kwartaal van 2017 ten opzichte van dezelfde periode in 2016.

Naar de complete Kras case

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button