CasesToday is Canday

Premium werk voor premium Kroon bier.

200% boven target.

De meest effectieve manier waarop we onze doelgroep – met name kleinere horecaondernemers die bier niet als primaire consumptie schenken – konden bereiken, was door hen de voordelen van Kroon bier direct zelf te laten ervaren. Maar omdat de traditionele biermarkt veel verplichtingen kent, wisten we dat een nieuw merk voor hen – al dan niet bestaande – drempels opwerpt. Om deze weg te nemen, moesten we een campagne ontwikkelen die even toegankelijk en oprecht zou zijn als Kroon bier zelf.

Onderzoek wees uit dat de biermarkt wordt bepaald door weinig keuzevrijheid, onvoordelige contracten en ingewikkelde voorwaarden. Terwijl horecaondernemers juist behoefte hebben aan vrijheid, overzicht en eenvoud.

Een nieuw bier 
op jouw manier.

Om potentiële tappers op essentiële touchpoints kennis te laten maken met Kroon bier, ontwikkelden we een integrale campagne, gebaseerd op de vijf pijlers van het merk. Met een eenvoudige responsive website en handige how-to animatievideo’s stuurden we de merkbekendheid naar 46% in drie maanden. Verder ondersteund door bannering, social content en een introductie-activatie tijdens de Horecava om voor 50% meer conversie dan de target te zorgen.

Meer lezen over de gehele Kroon Bier case?

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button