CasesToday is Canday

Over magie, mechanisme en een eekhoorn van de Beekse Bergen

Hoe brengen we het gloednieuwe Beekse Bergen Safari Resort tot leven? Zo dus.

Dit is het eerste project van een grootschaliger ontwikkeling. In het kielzog hiervan is er een nieuwe merkstrategie ontwikkeld. Aan Today is Canday is gevraagd deze creatief te vertalen. De opdracht luidt dan ook: Vertaal de strategische positionering in een creatief idee dat zowel op de korte als de lange termijn de uniciteit van de Beekse Bergen naar verschillende doelgroepen en vanuit de diverse kroonjuwelen communiceert.

“Ontdek wat onze natuur met je doet”. Deze nieuwe positionering is ingestoken vanuit de rotsvaste overtuiging dat de natuur ieders leven verrijkt. De nieuwe campagne zet daarom de beleving van de verschillende doelgroepen centraal. De nieuwe claim ‘Ontdek onze natuur’ is de communicatieve drager van deze beleving.

Hoe brengen we 
“Slapen tussen de dieren” tot leven? Zo dus.

Aan de rand van het safaripark wordt een uniek Safari Resort gebouwd, waar men letterlijk tussen de dieren kan overnachten. In een gebied van 42 hectare wordt het resort in twee fases bijzonder ruim opgezet. Nog voor de zomer van 2018, in april, wordt de eerste fase opgeleverd, met ruim 200 luxe accommodaties. Zeer luxe vrijstaande lodges, Afrikaanse safaritenten en avontuurlijke boomhutten liggen straks verspreid tussen bosgebieden, twee enorme savannes en een leeuwenvlakte. De accommodaties zijn geschikt voor 6, 8 en 14 personen en hebben allemaal zicht op de meest bijzondere dieren.

Meer lezen over de Beekse Bergen Case?

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button