AwardsNetwork NewsWe Like Milk

En wéér hoort ons WeLikeMilk bij de besten van Nederland!

Voor het tweede jaar op rij is het data- en digital medialabel WeLikeMilk van Today is Canday door Emerce uitgeroepen tot één van de beste e-business bedrijven van Nederland en daarmee in de gerenommeerde Emerce100 geplaatst. Net als vorig jaar, eindigt WeLikeMilk in 2020 op een tweede plaats in de categorie Digital Marketing Bureaus!  

Emerce100 biedt inzicht in de belangrijkste spelers in de markt. In de lijst van deze jaarlijks uitgegeven speciale editie van Emerce, staan de best presterende leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche die onafhankelijk beoordeeld worden. Het imago-onderzoek wordt, in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction, gehouden onder relevante adverteerders. Zo kozen zij uit 868 bedrijven binnen de gebieden ‘Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture’ de 100 beste e-businessleveranciers op know-how, prijs, kwaliteit van de dienstverlening en betrouwbaarheid. Natuurlijk zijn we trots op die mooie 2e plaats, maar voornamelijk is dit weer extra motivatie nóg meer onze best te doen voor al onze klanten!

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button