EventsNetwork NewsToday is Canday

Today is Canday ❤ Jonge Honden

Zonder nieuwe generaties communicatiecreatieven, ook geen tomorrow voor Today is Canday. Daarom investeert ons bureau met liefde in mooie initiatieven die jonge mensen klaarstomen voor het reclamevak. Dus toen Stichting Jonge Honden vroeg of we konden helpen, was het antwoord; sure we can! Extra persoonlijk voor ons, omdat ook onze Rodger ooit als jonge hond bestuurslid is geweest van de club. 

Rodger: “Klopt! Onze lichting maakte van het jolige zooitje ongeregeld dat het toen écht nog wel was een stichting én we introduceerden gesponsorde creatieve pitches voor jonge creatieven, met als hoofdprijs een gratis plek op de bus naar het Cannes Lions Festival / International Festival of Creativity. Geweldig dat de Jonge Honden die traditie in ere houden.” Nu was het biermerk Grolsch dat ruimhartig een social media pitch sponsorde. En onze Bernd en Rodger jureerden samen met creatieven van bureau Fitzroy, Boomerang en Vice de creatieve inzendingen. Het winnende idee -dat nog even geheim moet blijven omdat Grolsch ‘t ook écht gaat uitvoeren- werd bekend gemaakt bij Amnesty International, dat voor de gelegenheid diens kantoor ter beschikking stelde.

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button