CommercialsToday is Canday

Een lekker warme, zomersgroene commercial hartje winter?

Bouwgarant bestaat dit jaar 25 jaar. En dat viert het bouwkeurmerk middels een door Today is Canday vervaardigde commercial van 20 seconden die zowel online als op radio en TV de aangesloten aannemers promoot.

Een ode aan alle bouwers.

Zelfbouwers, aanbouwers, verbouwers en renoveerders van Nederland staat nogal wat te wachten: het regelen van complexe milieuvergunningen, het rondkrijgen van de financiën in deze tijden van hoogconjunctuur én het vinden van een bonafide aannemer; ga er maar aanstaan! Daarom begint Bastiaan Ragas zijn tekst met het op een voetstuk plaatsen van al die ‘dappere’ bouwlustigen. Zo geeft Bouwgarant te kennen de doelgroep te begrijpen. En zo voelt de doelgroep zich begrepen, aangesproken, door Bouwgarant.

Hoe werkt Bouwgarant?

Bouwgarant heeft een tweeledige propositie. Enerzijds biedt ‘t aangesloten aannemers certificering zodat opdrachtgevers weten met een grondig doorgelichte aannemer van doen te hebben. En anderzijds -daarop aanvullend- biedt Bouwgarant opdrachtgevers een reeks optionele verzekeringen om nog meer afbouwzekerheid te garanderen, om zo te durven gaan voor die bouwdroom die men koestert.

Leuk weetje:

Regisseur Bart Meuleman van Camfactor schoot de commercial met vooruitziende filmblik in de zomer van 2019. Vandaar dat het groen er al zo lekker enthousiast ontsproten bijstaat!

Ongeduldig?

Geen zin om te wachten tot je ‘m per ongeluk ziet op TV? Hier staat ‘ie instantly te bewonderen:

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button