CasesToday is Canday

Electro World heeft het mooi voor elkaar

De zekerheid van de lokale ondernemer als fundament.

Retail staat voor de grootste uitdaging ooit. Want consumenten vinden hun weg vandaag de dag via een wirwar aan touchpoints en devices. En zijn door de verwennerij van digital native spelers gewend geraakt aan een hoge mate van service, snelheid en operational excellence. De formule voor retail is volgens specialisten simpel: ‘go omnichannel’ of ‘go new retail’. Ga er maar aan staan

Het retailsegment ‘consumentenelectronica’ is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Grote spelers van weleer als Megapool, Scheer & Foppen, It’s, Dixons, De Harense Smid en Kijkshop zijn al lang van de radar verdwenen. Relatief nieuwe spelers als Cool Blue en MediaMarkt domineren en er lijken nauwelijks kansen voor anderen als je niet een digital first strategy hebt. In veel gevallen zouden we zeggen.. You are so right. Maar het kan ook anders.

Over de campagne ‘Mooi voor elkaar”

De briefing was om zowel de kracht van de lokale ondernemer als de gelaagdheid in oplossingen over de bühne te krijgen en concreet te maken middels een landelijk positionerende campagne. Landelijke bekendheid verkrijgen over de as van de individuele ondernemer lijkt een tegenstelling, hiervoor heeft Today is Canday een oplossing bedacht.

Meer over de Electro World campagne

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button