CasesWe Like Milk

Hoe activeer je het lekkerste Greenery peertje van Nederland?

Sweet Sensation. Love at first bite.

De Sweet Sensation peer van The Greenery is een jaarrond beschikbare peer. De peer is friszoet van smaak, hoeft niet geschild te worden en drupt nauwelijks. Kortom, de ideale peer om mee te nemen, on-the-go als je BFF (Best Fruit Friend). Love at first bite.

The Greenery vroeg WeLikeMilk en Today is Canday om hulp om de verkopen te ondersteunen, de naamsbekendheid te vergroten en om de specifieke kenmerken van de peer over te brengen onder een jonge vrouwelijke doelgroep. Einddoel; de doelgroep moet verslaafd raken aan Sweet Sensation!

Your Best Fruit Friend for on the go!

Crossmediale campagne

WeLikeMilk heeft in samenwerking met Today is Canday (verantwoordelijk voor design en copy) een crossmediale campagne ontwikkeld om bovenstaande targetgroepen effectief te bereiken. Naast billboarding op RTL4 was de campagne sterk online georiënteerd en is er een groot bereik gerealiseerd om de Sweet Sensation peer goed onder de aandacht te brengen.

De doelgroep van de Sweet Sensation zijn jonge vrouwen tussen de 20 en 35 jaar. De peer past goed bij een gezonde levensstijl en is ideaal als gezond tussendoortje voor onderweg, tijdens de studie of op het werk. Deze doelgroep is onderverdeeld in twee targetgroepen, namelijk Urban Vrouwen (20-27 jaar) en Jonge Moeders (28-35 jaar). Deze doelgroepen waren goed te bereiken op YouTube, Facebook en Instagram.

Alles over de Greenery case

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button