CasesWe Like Milk

Hoe haal je meer uit je vermogen met Binck?

Zorg voor synergie met een always-on campagne.

Binck is de onafhankelijke online bank voor beleggers. Binck richt zich op de particuliere belegger die meer uit zijn vermogen wil halen. Door de felle concurrentie is acquisitie hard nodig waarbij het verbreden van het productaanbod, het vergroten van de merkassociatie en het verhogen van de merkwaarde belangrijk zijn.

Binck klopte aan bij WeLikeMilk met de vraag om de naamsbekendheid te verhogen en nieuwe klanten te trekken. WeLikeMilk heeft een strategie opgesteld om zowel meer kwalitatief websiteverkeer te genereren als de conversieratio te verhogen. Hierbij wilde Binck meer kennis vergaren over digital en grip houden op de online advertising.

Beleggen? Hoe dan? Kijk mee met een professional.

Always-on campagne

WeLikeMilk heeft een mediastrategie voor Binck Bank opgesteld en de vertaalslag gemaakt van offline- naar onlinecampagne. Hierbij is gebruik gemaakt van zowel display advertising en social media advertising en is er gekozen voor een always-on campagne.

Lees de volledige Binck Case

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button