CasesToday is Canday

Kwantum, daar woon je beter van.

Goed voor een trafficstijging van 51%.

Om marktleider te worden in vloeren (en blijven in raambekleding) én gezien te worden als relevante voordeelaanbieder in meubelen, verlichting en decoratie, was een transformatie nodig. Van een diffuus communicerend, prijspositionerend merk, naar een merk dat relevantie, prijs, sympathie en actualiteit samenbrengt in een herkenbaar concept dat direct voor conversie zorgt. En een brede doelgroep Nederlandse consumenten die op zoek is naar voordeel, gemak en woonplezier bindt en activeert.

Kwantum was al jaren marktleider in raambekleding. Maar werd door consumenten niet als autoriteit herkend, omdat merk- en inhoudsbekendheid laag waren. En wanneer je als merk in de oriëntatiefase niet wordt overwogen, is de kans om overwogen te worden in de aankoopfase nihil. Met een merkgeladen gedragscampagne, zou de merkinhoudelijke bekendheid verbeterd en merksympathie verhoogd kunnen worden. Nog vóórdat de oriëntatietrigger (zoals een verhuizing) heeft plaatsgevonden.

Today is Canday ging samen met Kwantum aan de slag om het merk, de producten en diensten online en offline met de consument te verbinden. En riep daarvoor een contentplatform in het leven dat het uitgangspunt werd voor een omnichannel campagneconcept uitgerold in print, TV-commercials, pre-rolls, online movies, outdoor, social media ads, eDM’s en SEA & SEO.

Meer informatie over de Kwantum case

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button