CasesWe Like Milk

Natur, de kracht van groente, fruit en online marketing.

Interactie met de klanten op alle aspecten geoptimaliseerd.

Natur. produceert en verkoopt cold pressed juices en snacks. Natur. gelooft in de kracht van de natuur en heeft het doel om meer mensen hierover te informeren. Natur. heeft een verandering doorgemaakt, namelijk een naamswijziging, een nieuwe propositie, website en het assortiment is uitgebreid.

WeLikeMilk is gevraagd om te kijken naar een optimaal samenspel tussen de verschillende kanalen, om te controleren of de setup van de campagnes (tracking, targeting, conversieflow, KPI’s, etc.) op orde is en om advies te geven over kansrijke mogelijkheden om meer resultaat uit het beschikbare mediabudget te halen. Daarnaast wil Natur. dat WeLikeMilk de creatie die wordt ingezet voor online advertising (banners, social ads, landingpages) ontwikkelt, test en optimaliseert. 

Doel
– Verhogen merkbekendheid
– Generen van kwalitatief verkeer naar de website
– Verhogen van het conversieratio
– Innovatieve creatie

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button