CasesWe Like Milk

Zo geef je het contentplatform van funda een ‘thuis’

Inspireer met goede videocontent en lok interactie uit met relevante carrousels.

Funda is uitgegroeid tot een van de populairste one-stop-shops voor potentiële huizen(ver)kopers en (ver)huurders. Waar funda eerder vooral focust op de woningzoeker, ging funda ook relevante content bieden die van belang is bij de koop- , verkoop- én woonfase.

Met het contentplatform Thuis had funda de ambitie om de consument antwoord te geven op vragen rondom de gehele wooncyclus. Dit contentplatform biedt de zoeker antwoord op alle vragen die hij heeft rondom wonen en biedt bezoekers inspiratie. WeLikeMilk heeft funda geholpen met de bekendmaking van Thuis via een social media campagne.

Verhoog de bekendheid van het expertise platform ‘funda Thuis’ met een social first campagne. Bereik huizenkopers en verkopers tussen de 20 en 65 jaar en stuur kwalitatief verkeer naar de ‘funda Thuis’ landingspagina.

Verdien je een dakkapel ooit terug? Funda heeft het antwoord.

Contentplatform funda Thuis

WeLikeMilk heeft het Touch-Tell-Sell-model toegepast op de ‘funda Thuis’ campagne. Om awareness en engagement te creëren hebben we tijdens de Touch- en Tell-laag social media advertising ingezet (Facebook en Instagram).

Meer informatie over de Funda case

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button