CasesWe Like Milk

Zo introduceer je een merk als Fitchannel online

Met zowel een toename van de naamsbekendheid als het conversieratio.

Fitchannel is een online fitness platform dat online cursussen aanbiedt via smart tv, smartphone en tablet. Fitchannel speelt in op de groeiende markt voor de thuis work-out en werkt met videocoaches zoals Mark Tuitert en Carlos Lens. Deze sportinstructeurs leiden de lessen en motiveren deelnemers om drie keer per week een training te volgen van 25 minuten. Dit alles voor slechts een derde van de prijs van een sportschoolabonnement.

Fitchannel heeft WeLikeMilk ingeschakeld om online het merk te lanceren en te helpen met de opzet van alle owned, earned en paid kanalen inclusief visuele vormgeving. De doelstellingen waren als volgt:

• Traffic genereren
• Conversieratio maximalisatie
• Naamsbekendheid vergroten

‘Train thuis met Mark Tuitert’

Cross-mediale aanpak

WeLikeMilk heeft in nauwe samenwerking (adviesrol in-house) met Fitchannel een online strategie ontwikkeld met een cross-mediale aanpak.

De consumer journey vormde de basis van deze strategie waarbij de boodschap door middel van storytelling is afgestemd op de fase van de journey. Zo is er gezorgd voor een consistente ervaring en is er geen kloof ontstaan tussen ‘branding’ en ‘performance’. Met social, display en search advertising konden de verschillende segmenten in de Fitchannel-doelgroep over alle kanalen gericht worden getarget.

Meer info over de Fitchannel case

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button