Creative stuff

Brabant geeft Energie

Begin vorig jaar kwam een bijzondere partij naar ons toe, met de vraag of wij ze konden helpen om hun idee werkelijkheid te maken. Ze wilden een platform bouwen waar duurzame initiatieven bij elkaar komen, om samen de energietransitie te versnellen. Dit zagen wij als een enorm leuke uitdaging met mooie kansen. Dus zo geschiedde… 

Nu, ruim een jaar later, is het platform genaamd Brabant geeft Energie van de grond, zijn er al veel initiatieven aangesloten en is er al een prachtig Energiemakers Netwerk evenement geweest! Samen zijn we dagelijks intensief aan het werk, om dit mogelijk te maken en bij te dragen aan de energietransitie. 

Met wekelijkse meetings, fysiek en met video calls, werken we inmiddels als een goed geolied team samen. We sparren over hoe we mensen en initiatieven bij elkaar kunnen brengen om meer uit het netwerk te halen, bijvoorbeeld met het organiseren van evenementen. Maar ook over het contentplan dat we ontwikkelden en waar we dagelijks aan werken. En over hoe het het platform het doet, om het vervolgens te verbeteren. 

Het voelt als veel meer dan een klant… Wij zijn enorm trots om met Brabant geeft Energie te mogen werken en zo het verschil te kunnen maken!

Show More

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button