Network News

Today is Canday maakt video integraal onderdeel van haar dienstenportfolio.


Today is Canday maakt video integraal onderdeel van haar dienstenportfolio als next step binnen de meerjarenvisie van de groep. In februari dit jaar heeft Today is Canday met het Creative Mathness event onderbouwing gegeven aan haar visie als creatief en data gedreven campagne bureau. In dit event is Creative Mathness (data x creativiteit = maximale impact) vanuit verschillende oogpunten belicht. 

Reeds in 2018 heeft Today is Canday de eerste stap gezet om haar visie te realiseren. Namelijk met de aankoop van online marketingbureau WeLikeMilk. WeLikeMilk borgt de datagedreven aanpak die cruciaal is voor het genereren van maximale impact van campagnes. 

Om ook het belang van content in impactvolle campagnes optimaal te kunnen borgen, heeft Today is Canday afgelopen maand de volgende stap ondernomen door binnen de groep een integrale samenwerking aan te gaan met het videobedrijf Pixelheaven. Met deze integrale samenwerking borgt het bureau zowel de kwaliteit als efficiency en ROI van de te produceren content. 

Quote Svenno Koemans, eigenaar Pixelheaven:
“De samenwerking tussen Today is Canday voelt heel natuurlijk. We hebben beiden een can-do mentaliteit en een frisse “outsiders” kijk op het vak. Dat gaat zich zeker vertalen in betere en creatievere campagnes, ook als het budget uitdagend is”

Quote Natascha van den Ende, Managing Partner Today is Canday:
“Vanuit zijn specifieke achtergrond snapt Svenno hoe je een boodschap op een aantrekkelijke en engaging manier moet overbrengen om de aandacht te trekken en houden. De high-end kwaliteit die hij standaard levert zie je lang niet overal. We zijn trots dat we op deze manier onze adverteerders nóg integraler kunnen bedienen!”

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button