Network News

WeLikeMilk wordt onderdeel van Canday creative Network

Overname betekent boost creatieve slagkracht

We zijn er achter de schermen al even mee bezig, maar vandaag mag het nieuws dan eindelijk naar buiten… WeLikeMilk is overgenomen door lead agency Today is Canday! WeLikeMilk blijft WeLikeMilk, inclusief het complete team. Wat wel verandert, is dat we vanaf nu direct samen kunnen werken met een volledig uitgerust creatief team. Dat betekent niet alleen meer creatieve slagkracht, maar ook meer wendbaarheid en snelheid. Als onderdeel van Today is Canday gaan we creativiteit en technologie optimaal integreren. Om zo de interactie tussen adverteerders en hun doelgroepen langduriger, kwalitatiever en betekenisvoller maken. En de business van bestaande en nieuwe klanten verder te laten groeien!

Lees hier het officiële persbericht.

Today is Canday in 80 seconden

Eén beeld – of in dit geval één video – zegt meer dan duizend woorden.

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button