CommercialsNetwork NewsPixel DayToday is CandayWe Like Milk

Nieuwe campagne voor Geldshop.nl

Merkwaarde in de financiële sector is een gevoelig punt. De sector wordt er doorlopend van beticht niet transparant te zijn. Geloofwaardigheid ligt lastig en vertrouwen winnen en behouden is dan ook in communicatie de doorlopende dialoog. Deze markt kent ook nog eens talloze aanbieders, vaak onbekend voor de consument qua achtergrond of naamsbekendheid. Geldshop wil nu daarom graag hun autoriteit, meerwaarde en betrouwbaarheid duiden.
Today is Canday ontwikkelde al eerder de positionering voor Geldshop waarin we duiden precies dát wat Geldshop – Geldshop maakt: dat Geldshop die (online) winkel is waar behulpzame collega’s klanten wegwijs maken in een groot aanbod aan financiële leenproducten die klanten financiële ruimte, meer vrijheid bieden. Vanuit daar is duidelijk welke boodschap Geldshop wil delen en op basis daarvan creëerde Today is Canday een campagne.


De TV-campagne hebben we geproduceerd met onze ‘video productie partner in crime’ Pixelheaven.tv. Een productie die uiteindelijke resulteerde in maar liefst 10 verschillende TVC’s en 8 verschillende social video’s. Grote uitdaging was de locatie als geschetst in het storyboard: een prachtig Nederlands park, een oase in een bebouwde, zakelijke omgeving, waar we ook nog eens legaal met een drone mochten vliegen: onvindbaar. Daarom is er gekozen om beelden te schieten op een locatie in Nederland en deze aan te vullen met computer animaties en 3D renders. Wat Hollywood Magic door de heuse Wizzart Ruud met als resultaat een realistisch beeld.
 
De TV Campagne is live vanaf 18 juli en ook onze collega’s van WeLikeMilk zijn vanaf dat moment gestart met een online campagne. Deze combinatie van TV en online geeft nu al mooie resultaten: een week na de livegang zien we een goede doorklikratio op onze advertenties op YouTube en Facebook. Op search zien we een duidelijke toename in zoekopdrachten, klikken en conversies voor de branded zoektermen in vergelijking met de periode van voor de start van de TV commercial. 
 
Een mooie samenwerking tussen Geldshop, WeLikeMilk, Pixelheaven en Today is Canday!

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Close
Back to top button