Network NewsToday is Canday

Aan Tafel Met . . . Beter Bed

Fun to work with’ staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel intern als uiteraard met onze klanten. Dat kun je natuurlijk op onze blauwe ogen geloven, maar we laten dit graag onze klanten zelf vertellen. Want het is juist de persoonlijke dynamiek met en betrokkenheid van onze partners, die ons werk zo leuk maken. Eigenlijk gewoon als collega’s onder elkaar …

Vandaar dat we vanaf nu elke maand in een van onze zeer gewaardeerde klanten en het team aan het woord laten. En we starten met niemand minder dan Beter Bed! Met hen hebben we een hele intensieve en succesvolle, maar vooral fijne periode achter de rug met de ontwikkeling van ‘De nieuwe slaapkamer’. En gelukkig is dit ‘nog maar’ het begin van een hele mooie samenwerking met superleuke mensen. 

Bekijk hier de eerste – Corona proof – editie van ‘Aan tafel met . . .’ Cees van de Water (Marketing Manager) en Nadieh Cissen (Brand Manager) van Beter Bed. Over co-creatie, de rol van de slaapkamer in het leven van mensen, een niet traditionele aanpak voor content productie, zichtbaar blijven in tijden van Corona en nog veel meer.

Nadieh Cissen: “We hebben uitgebreid met alle lagen van de organisatie gesproken, zodat het merk ook echt het vertrekpunt van iedereen wordt’.

Cees van de Water: “In plaats van een traditionele waterval aanpak om content te produceren, naar een wendbaardere aanpak die zijn vruchten heeft afgeworpen”.

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button