CampaignsContent strategieOnline MarketingToday is CandayWe Like Milk

Campagne voor Hoppenbrouwers. Daar lééft techniek!

Vanuit de positionering ‘Waar Techniek Leeft’ is Today is Canday aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een concrete campagne voor Hoppenbrouwers. Belangrijkste doelstelling van de campagne: het opbouwen van meer brand awareness. Daarnaast vindt Hoppenbrouwers het ook heel belangrijk enerzijds de technische kennis te belichten, maar vooral ook emotie weer te geven en de kracht van het team. Today is Canday heeft het creatief concept ontwikkeld, de fotoshoot gedaan, de campagne visuals en de totale productie van alle benodigde middelen; caroussel ads, animated banner, ontwerp voor de landingspagina. Alles wat nodig was om een succesvolle campagne te voeren!

Deze campagne is opgezet samen met ons online zusje WeLikeMilk. Zij hebben een campagne opgezet die werkt volgens het touch-tell-sell model. Dit betekent dat er tegelijkertijd verschillende uitingen, verschillende delen van de funnel aandrijven. Elk van deze componenten heeft dus een specifiek doel. De funnel begint met een algemene intro van Hoppenbrouwers en zal zich verder in de funnel specificeren in de verschillende disciplines. Er zal onderscheid gemaakt worden tussen B2B en B2C. Hier is voor gekozen omdat de disciplines relevant zijn voor alle B2B doelgroepen die getarget zullen worden. Hierdoor is er een goed en efficiënt overzicht in de campagnes. De campagne wordt ingezet op LinkedIn, Facebook en met een animated banner op Engineersonline.nl 

Naar case

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button