CampaignsToday is Canday

‘Not a normal Christmas Party’ voor Capital C.

Creative hotspot ‘Capital C’ is niet alleen onze Amsterdamse creatie- en media-uitvalsbasis, maar bij tijd en wijle ook klant: “Kunnen jullie vandaag een concept bedenken en een script schrijven, dat we morgen gaan produceren zodat we overmorgen kunnen filmen?” “Sure, Today is immers Canday.” Rodger Werkhoven tekende voor het idee, het script, art-direction, set-dressing en regie en Josine Hendriksen produceerde de video die op hilarische wijze CEO’s gaat verleiding hun NOT A NORMAL CHRISTMAS PARTY coronaproof vanuit de adembenemende High Light bovenop Capital C te orkestreren!

Meer info

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button