CampaignsCreatiePixel DayToday is Canday

Electro World lanceert door Today is Canday ontwikkelde merkcampagne.

Electro World zet zich met haar regionale karakter nu landelijk sterk op de kaart, met de nieuwe merkcampagne naar aanleiding van de nieuwe door Today is Canday ontwikkelde positionering. Waar de elektronicaketen tot op heden altijd lokaal bekend stond om de totaalontzorger met kwalitatieve producten en service, wil Electro World dit nu ook op landelijk niveau communiceren. Electro World snapt namelijk als geen ander dat iedere gezinssituatie verschillend is en dat ieder huishouden daarom andere behoeften heeft en om een persoonlijke aanpak vraagt.  

Bekijk de case

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button