Network News

Final Ones, de eerste 30 dagen.

De eerste 30 dagen van hét disruptiefste campagne- en mediabureau van Amsterdam mag je gerust als stormachtig betitelen. De reacties waren, op zijn zachts gezegd, nogal wisselend. De industrie kwam vooral met: “Moet dat nou?”, “We gaan eindelijk weer wat verdienen” of ‘Waarom nu?”. Adverteerders zitten anders in de wedstrijd. “Goed dat iemand ermee begint’, “We snappen het wel” en ‘Interessant’, was veelal de toon van de reacties. Eerlijk gezegd hadden we dat ook wel verwacht. We praten namelijk niet alleen over disruptie als methode, maar baseren juist ons businessmodel hierop. Not telling, nor talking. Doing.  Praten doen we wel met verschillende adverteerders. 

Als jij óók eens wilt praten over “ons op resultaat gebaseerde honoreringsmodel” of “dat vaste lage uurtarief van 99 euro” bel of app gerust vandaag nog met Natascha van den Ende +31 6 22 48 69 15. Of kijk voor meer info op www.finalones.com#marketing

PS: Heb je ons gezien langs de A2 of A15?

Show More

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button