Pushermen

Job: Business Unit Manager Social Media

Wij zoeken een ambitieuze social media expert om ons nieuwe social label Pushermen mee op te starten.

Vanuit Canday Creative Network zijn wij op zoek naar een ondernemende social media expert die toe is aan de volgende stap. Namelijk om, in eerste instantie, als meewerkend voorman zijn of haar eigen social media label te gaan runnen. Binnen het netwerk word je ondersteund door alle aanwezige strategische, creatieve en businessexperts. Zodat je een vliegende start kunt maken en mee kunt groeien met het label.

Dus: ben je in een creatief social media genie met een scherpe marktvisie en toe aan een next step in je carrière? Is het jouw droom een eigen bureau te hebben met mooie A-merken, maar hou je wel van de veiligheid van een gedegen netwerk? Ben je goed met klanten, maar zou je daarnaast (op termijn) ook graag leiding geven? Dan is dit je kans!

Bel, DM, whatsapp of (dat kan ook nog gewoon) mail met John Lommers of 06-53193707  john.lommers@canday.com). Dan bekijken we graag wat we elkaar te bieden hebben. Tot snel!

Show More

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button