Jobs

Job: Designer

Vanuit Canday Creative Network zijn we op zoek naar een top designer die voor al onze labels – in eerste instantie Today is Canday, WeLikeMilk en Pushermen – de designkwaliteit kan borgen. Dit vraagt om een visie op zowel off- als online design, zonder al in gebaande paden te zijn vervallen. En de skills om middelen overstijgende concepten visueel te vertalen op een manier die bij de markt en tijdsgeest past.

Ben jij een designtalent ‘van nu’, voor wie de digitale wereld geen geheimen kent en van nature de trends bijhoudt? Ben jij in staat het gevoel van de klant tot leven te brengen in concept visualisatie, maar ook de specifieke doorvertaling naar middelen te verzorgen? Vind je het leuk om voor meerdere labels te werken en kun je veel verantwoordelijkheid aan? Dan zien we graag je portfolio en motivatie tegemoet!

Bel, DM, whatsapp of (dat kan ook nog gewoon) mail met John Lommers of 06-53193707  john.lommers@canday.com). Dan bekijken we graag wat we elkaar te bieden hebben. Tot snel!

Show More

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button