Media

Job: Content creative, Art

Wij zijn Today is Canday. Bureau voor merken en marketeers van vandaag, die willen verrassen, niet vervelen. Durfals die geen bestaand publiek lénen, maar een éigen publiek creëren. Transparant. Multidisciplinair. Even realistisch als visionair. Voor iedereen die onze mix van creatives én nerds, als springplank voor nieuwe ideeën ziet. Voor jou?

We zijn een hecht en gedreven team van slimme, fanatieke, soms nerdy creatievelingen dat werkt voor bekende merken en merken die bekend willen worden. Voor dat team zijn we, ter uitbreiding, op zoek naar een (Nederlands sprekende) content creatief die conceptuele vaardigheden en een feilloos gevoel voor ‘communicatie en design van nu’ heeft. En helemaal snapt hoe een customer journey in elkaar steekt. Je gaat deel uitmaken van ons content team in Heeswijk-Dinther (regio Den Bosch) en werkt nauw samen met ons online marketing zus WeLikeMilk. Op termijn kun jij een leidende rol binnen dit team gaan spelen, samen met je copymaatje.

Klinkt spannend voor jou? We beloven je dat het zo is! Maar dat ervaar je pas echt als je bij ons komt werken. Ben jij de beste content creatieveling van het land die het meest vooruitstrevende, maar zeker ook effectieve werk met ons wil maken? Kun je verantwoordelijkheid aan en wil je groeien? Dan ben jij onze man/vrouw/persoon!

Wij zoeken een creatieveling met aantoonbare ervaring* die begrijpt dat mensen niet zitten te wachten op reclame en daarom met concepten en content de boel in beweging weet te zetten.

Functieeisen

· HBO werk- en denkniveau

· Minstens 3 jaar bureau ervaring (design-, marketing-, en/of reclamebureau)

· Oorspronkelijke creatief met goed marketing-inzicht; kennis van het huidig medialandschap (technologische mogelijkheden, werking en mechanismes). Kan concepten vertalen naar -en tot leven brengen in- alle mediamiddelen en kanalen. Design en visualisatieskills in zowel brand identity en campagnestijlen, als in video(editing) en fotografie.

· Vaardig in Adobe CS;

· Primair; Photoshop, Illustrator, Indesign

· Secundair; Premiere Pro, After Effects

· Ervaring in het briefen en begeleiden van specialisten; visualizers, fotografen, regisseurs, producers, animatoren, etc.

Werkzaamheden

· Met name strategische briefings en/of concepten kunnen vertalen naar opvallende, vernieuwende en effectieve content (in boodschap, beeld en vorm) met kijk op de bijbehorende tactiek en mechanisme (SEE, THINK, DO, CARE) en activaties (engagement, guerrilla, PR (viral)).

· Daarvoor op conceptniveau de eerste aanzet doen in design (identity en communicatiestijl) en dit kunnen vertalen naar alle mogelijke content.

Softskills

· Goed kunnen samenwerken, zelf tot oplossingen kunnen komen en overzicht behouden op projecten, zelf goed kunnen presenteren.

*Let op: zonder portfolio dat gebaseerd is op eigen werk, kunnen we je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Verwachte startdatum: 1-3-2022

Soort dienstverband: Voltijds, Vaste baan

Salaris: Tot €5.000,00 per maand

Aanvullende betalingen:

  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Bedrijfsfeesten
  • Kerstpakket
  • Reiskostenvergoeding
  • Vrijdagmiddagborrel

Werkschema:

  • Dagdienst

Sollicitatievragen:

  • Portfolio meesturen noodzakelijk

Thuiswerken:

  • Nee

3 dagen geleden

Bel, DM, whatsapp of (dat kan ook nog gewoon) mail met John Lommers of 06-53193707  john.lommers@canday.com). Dan bekijken we graag wat we elkaar te bieden hebben. Tot snel!


Let op: zonder portfolio kunnen we je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Show More

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button