Content Marketing

Structurele relevantie voor succesvolle contentmarketing

Hero, Hub, Help!

Sterke merken zijn tegenwoordig een integraal onderdeel van het leven. En gedragen zich daarom steeds minder als merken. Ze snappen namelijk dat je sneller in het hart en hoofd van de doelgroep komt als inspirator en entertainer dan als verkoper. Ze weten wat er leeft bij hun doelgroepen en spelen daarop in met sterke content: alles wat doelgroepen bekijken en delen ondanks dat het van een merk afkomstig is. Today is Canday gelooft dat merken die deze kwalitatieve, relevante content omarmen, de toekomst hebben. Content is de brandstof voor onze hero, hub en hygiene campagne aanpak.

Contentmarketing kan worden gezien als het creëren, aanbieden en verspreiden van content die zowel bruikbaar, aantrekkelijk als relevant is voor de doelgroep. Doordat iedereen meer informatie verwacht, onafhankelijk van tijd, device, locatie en medium, wordt online marketing door deze trend steeds complexer. Het bieden van content op basis van inzicht en data over de customer journey van potentiële klanten, is een cruciaal onderdeel om succesvol in online marketing te blijven. Contentmarketing is tegenwoordig namelijk hét middel om op het juiste moment de juiste informatie te bieden. En dat is die informatie waar de consument ook écht naar op zoek is.

Contentstrategie

Dat je je doelgroep alleen bereikt met de juiste boodschap, op de juiste plaats en het juiste moment, mocht je bekend zijn. Maar het moge ondertussen ook wel duidelijk zijn dat consumenten alleen nog content tot zich nemen die aansluit bij hun specifieke behoefte. Content die het hen echt waard is om er kostbare tijd aan te besteden. Het bieden van goede content is natuurlijk belangrijk, maar het optuigen van een goede contentstrategie biedt nog meer kans om potentiële klanten blijvend aan te trekken, te binden, te helpen kiezen voor je product of dienst. Dát kan zelfs resulteren in het kweken van ware merkambassadeurs!

Graag helpen wij jou om structureel content aan je doelgroepen aan te bieden, die relevant én aantrekkelijk is voor je doelgroepen.

Branded Content

Branded content is een effectief middel om media-aandacht voor je product en/of dienst te genereren buiten de reclameblokken om. Daarnaast is het uiterst doeltreffend om zo je merkbekendheid te vergroten en het merkimago te optimaliseren. Het is ideaal voor een productintroductie. Er is een grote verscheidenheid aan branded content mogelijkheden: van billboards tot volledig gesponsorde programma’s. Wil je op een effectieve wijze media-aandacht genereren? Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden om de doelstellingen te behalen.

De hoeveelheid reclame waarmee het publiek dagelijks geconfronteerd wordt is enorm. Door de jaren heen hebben consumenten zich onbewust steeds beter gewapend tegen persuasieve boodschappen (reclame). De kracht van branded content is dat je merk op een natuurlijke wijze onder de aandacht van het publiek wordt gebracht. Dit maakt de content geloofwaardiger, wat leidt tot een hogere acceptatie en een lagere weerstand van het publiek. Hierdoor zal het een groter effect hebben. Onderzoek heeft uitgewezen dat branded content het gedrag en de voorkeuren van het publiek beïnvloedt, zonder dat er een directe bewustwording van optreedt.

KPI FOCUS

Viewability

Landingen

Kwalitatief verkeer

Interactieratio

Time on Site

Scroll diepte

Followers or Fans

Brand Mentions

Back to top button