Digitale merkstrategie

Werken aan je merk is de basis om te kunnen presteren.

Maak digitale merkstrategie meetbaar

Een goede merkstrategie vereist goede data, daarom pleiten wij voor data-based en meetbare online (merk)campagnes. Effectief merkvoorkeur opbouwen is cruciaal voor de duurzaamheid van je merk en je business. Door emotionele waarden te koppelen aan je merk, hoef je minder te concurreren op het vlak van promotie en verhoog je winstmarges.

Werken aan je merk kan op verschillende kanalen. Maar online is alles tot in detail meetbaar. Wij ontwikkelen samen met jou een mediastrategie, door optimaal gebruik te maken van de middelen die er beschikbaar zijn in online advertising. Zo bouwen we gezamenlijk merkvoorkeur op over de lange termijn, dat kan door middel van campagnevoeren, community building, of door middel van evangelizing.

Data-based merkcampagnes

Werkend vanuit jouw customer journey en mediatrends, kunnen wij je helpen om een digitale merkstrategie op te stellen. Een duidelijk plan om je merk naar een hoger niveau te tillen in de beleving van jouw doelgroep. Dit kan door middel van kick-ass online campagnes die werken op Youtube, maar ook op Snapchat en in Virtual Reality, of een contentstrategie die jouw doelgroep blijft verrassen met nuttige informatie. Dit levert lange termijn merkvoorkeur op en ondersteunt performance-campagnes op de korte termijn. 

Door gebruik te maken van… 

  • Pre-testing 
  • A/B-testen
  • Brand lift studies 
  • Video drop-off metrics 

…maken wij je merkcampagnes en contentmarketing data-based in opzet en meetbaar in uitvoering. Zoals het hoort.

Back to top button