Mediaconsulting en trainingen

Maak je hele marketingteam in één dag digital native.

Consulting

Als je voor je campagnes al een mediabureau in de hand genomen hebt, maar je strategie wenst bij te sturen of beter richting wilt kunnen geven aan je mediacampagnes, kunnen wij je helpen. Samen nemen wij je mediastrategie en KPI’s onder de loep om je te helpen elk onderdeel van je online advertising naar een volgend niveau te tillen.

Online advertising consulting

Een persoonlijke online marketing consultant staat een voor je klaar met research en advies op maat. Net zo lang als jij dat wenselijk acht.

Digital strategy consulting

Of je nu een nieuwe strategie nodig hebt, of je huidige strategie juist wilt vernieuwen, wij regelen een strategy-consultant voor je, die zorgt dat je op elk niveau de beste kennis en research to je beschikking hebt. Ook bij jou op de zaak, zo gewenst.

Training

Ben je zelf je marketing afdeling aan het inrichten? Dan kunnen wij je helpen als marketing adviesbureau. Wij maken trainingen op maat, om jouw business online naar een nieuw niveau te tillen. Trainingen om je business te inspireren en een nieuwe impuls te geven aan je bestaande online campagnes, en trainingen om een gloednieuwe digitale strategie op poten te zetten.

Inspiratiesessie

Geef nieuwe energie aan je online marketing campagnes. Kijk samen met onze marketeers en strategen naar de beste nieuwe cases en samen genereren wij nieuwe disruptieve ideeën voor jouw marketing campagnes en business.

Back to top button