Network

Together we grow.

Hoe houdt u als adverteerder grip en controle op het publiek van nu? Het publiek staat kritischer dan ooit tegenover merken en media. Het publiek omarmt devices en media eerder dan adverteerders de mogelijkheden doorhebben. Jeugd laat liniar links liggen en ouderen omarmen digital devices. Hoe maximaliseert een adverteerder zijn huidige kansen in dit landschap vol schijnbare kansen? Het maximaliseren van kennis, voorsprong, kanalen, boodschappen bereik en budget. Hoe richt een adverteerder zijn proces in op de groeiende behoefte van dagelijkse content voor een haast onverzadigbaar publiek? De uitdaging ligt in het analyseren en implementeren van data om content en impact te optimaliseren. Creatie en optimalisatie gaan hand in hand. Adverteerders zoeken resultaat, richting, coördinatie, ondersteuning, flexibiliteit, vakkundigheid en inspiratie. Praktisch, begrijpelijk en voor elke portemonee. 

Hét netwerk van wendbare superspecialisten.

Wij vinden dat het huidige speelveld van marketing communicatie te groot voor één bureau. Punt. Wij geloven dat een (eigen) netwerk van wendbare specialistische bureaus het meeste resultaat oplevert. Indien de inhoudelijke aansturing door een centrale bureau-overstijgende strategisch creatieve directie gebeurt worden boodschap, campagne en resultaat maximaal geborgd. Eventueel zelfs met garantie en een op resultaat gebaseerd honoreringsmodel. Daarnaast vinden we het heerlijk om aan de randen van ons speelveld te investeren in ‘the next big thing’, want nieuwsgierigheid is de bron van creativiteit.

Canday Creative Network heeft de volgende disciplines: Strategie, Creatie, Content, Marketing, Media en Data en heeft hiervoor de volgende labels:

Today is CandayWeLikeMilkFinal OnesToday TVPushermen
Bureau voor merken en marketeers van vandaag, die willen verrassen, niet vervelen. Voor iedereen die onze mix van creatives én nerds als springplank voor nieuwe ideeën ziet. Voor jou dus.Digital growth agency. Wij maken merkcampagnes meetbaar en performance campagnes succesvoller. Wij helpen marketeers om met de juiste insights en mediastrategie lange termijn groei te realiserenEindelijk. Eén bureau. Eén laag uurtarief van 99 euro. Alle creativiteit. Alle media. Verzekerd resultaat.
Het meest disruptieve campagne- en mediabureau van Nederland.
Today TV is een ‘tv-first’ format- en contentbedrijf, maar wel met omnichannel scope.Een clubje hands-on, smart cookies voor wie ‘social media’ in het rijtje ‘leren lopen’ en praten’ staat. Met ons richt je je social media in, zodat je er echt meteen wat mee kan! You name it, we frame it!
Vanaf 2013aangekocht in 2018Vanaf 2021Vanaf 2019Vanaf Q3 2021
canday.comwelikemilk.nlfinalones.comTodayTV.nlpushermen.nl

Onze strategische partners

Daarnaast hebben we strategische allianties met een drietal bedrijven waardoor we, indien gewenst, een full service propositie aanbieden. Daarnaast investeren we samen in nieuwe projecten voor onze labels, medewerkers en natuurlijk onze cliënten.

Pixel HeavenActivation HeroesIn2Intel
More video content, same price. Als videoproductiebedrijf maken we graag films en content voor alle digitale platforms, wereldwijd.Activation Heroes is een creatief bureau voor impactvolle activaties. Van winkelvloer en Field Marketing tot totaal geïntegreerde activatie campagnes.The boutique “Business Intelligence” agency for organisations that aim to work smarter and apply their data strategically.
Partnership sinds 2019Partnership sinds 2020Partnership sinds 2021
PixelHeaven.tvActivationHeroes.nl In2Intel.com

Meer weten over samen ondernemen in het Canday Creative Network? Mail john.lommers@canday.com. Vanzelfsprekend worden reacties met uiterste zorg, vertrouwelijkheid en integriteit behandeld.

Back to top button