Ontketen de kracht van (eigen) data!

In2Intel, partner van Canday Creative Network

Data: hét meest besproken woord, dit decennium. Tegelijkertijd is er een schreeuwend tekort aan dataspecialisten en liggen er overal hongerige hackers op jouw data te loeren. Daarnaast, hoe navigeer je door de privacywetgeving zonder kostbare fouten te maken? En hoe voer je efficiëntere campagnes middels je eigen data en third party data?

Uitdagingen waarmee je vandaag nog naar Canday Creative Network gaat. Met trots verwelkomen we onze nieuwste strategisch partner -fullservice data agency In2Intel.

Combineer de marketingkennis van Today is Canday en WelikeMilk met de datatech van In2Intel en je bouwt krachtiger marketingproposities, speelt sneller dan ooit in op veranderingen in de markt en op nieuwe inzichten.

Meer data uit de customer journey, in combinatie met CRM-data en data uit andere (externe) bronnen, geeft een 360° klantbeeld. Daarmee ligt de weg open naar geautomatiseerde segmentatie-engines, lookalike-profielen, personalisatie en inzichtelijke attributiemodellen. Uiteindelijk met het doel om de customer-engagement én conversie te verhogen door nóg relevantere, datagedreven marketingcampagnes te ontwikkelen voor onze klanten.

Wil je weten hoe we dit al deden voor anderen? Bekijk dan op In2Intel.com o.a. de usecases van citizenM high-tech hotels en de datagedreven strategie van Ajax.

Back to top button